جف بزوس در رابطه با خاشقجی سکوت می‌کند
جف بزوس در رابطه با خاشقجی سکوت می‌کند جف بزوس به‌عنوان مالک واشنگتن‌پست و همچنین مدیرعاملی که پیش‌ازاین با محمد بن سلمان مذاکره کرده بود، در موقعیت پیچیده‌ای قرارگرفته است.
پس از ناپدید شدن جمال خاشقجی ، روزنامه‌نگار سعودی و ستون نویس روزنامه‌ی واشنگتن‌پست، تعدادی از شرکت‌های فناوری اعلام کردند که در کنفرانس صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان حضور نمی‌یابند. حتی چندین چهره‌ی تأثیرگذار نظیر سام آلتمن رئیس Y Combinator و دن دکتروف، مدیرعامل واحد Sidewalk Labs آلفابت، از مقام خود به‌عنوان مشاوران شهر هوشمند نئوم (Neom) عربستان سعودی کنار رفتند.

اما تاکنون، جف بزوس مدیرعامل آمازون و مالک واشنگتن‌پست در مورد این جریان سکوت کرده است. زمانی که برخی از جزئیات بسیار جنجالی پیرامون این حادثه را در نظر بگیریم، این سکوت عجیب‌تر به نظر می‌رسد. مقامات ترکیه اعلام کرده بودند که فایل ضبط‌شده‌ی آن‌ها نشان می‌دهد که خاشقجی، در داخل کنسولگری سعودی در استانبول کشته و قطعه‌قطعه شده است.

سخنگوی واشنگتن‌پست به خبرگزاری فست کمپانی گفته بود که پس‌ازاین، فرد رایان، ناشر و مدیرعامل شرکت و فرد هایات، ادیتور و سردبیر، از طرف این شرکت صحبت می‌کنند.

جف بزوس، یکی از مدیرعاملان شرکت‌های فناوری بود که در ماه مارس با شاهزاده‌ی سعودی محمد بن سلمان در آمریکا ملاقات کرده بود. به گفته وال‌استریت ژورنال، آمازون برای تأسیس مراکز داده (دیتاسنترها) در عربستان سعودی با او وارد مذاکره شده بود. اما زمانی که فست کمپانی به استعلام این گزارش پرداخت، آمازون پاسخ سریعی نداد.

در سال‌های اخیر، عربستان تلاش کرده بود که خود را به‌عنوان حامی مالی بسیاری از شرکت‌های فناوری معرفی کند. به همین منظور در شرکت‌هایی نظیر اوبر، تسلا و وی ورک سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی انجام داده بود و میلیاردها دلار نیز به صندوق SoftBank کمک کرده بود. برخی از تحلیلگران معتقد بودند که عربستان می‌خواهد مرزهای اقتصادی خود را فراتر از نفت، گسترش دهد. حادثه‌ای که برای خاشقجی رخ داد، سیلیکون ولی را در موقعیت حساسی قرار داده است. مخصوصاً بزوس، که مالک روزنامه‌ای است که خاشقجی، روزنامه‌نگار آن بوده، وضعیت بسیار پیچیده‌تری را تجربه می‌کند.

روز گذشته عربستان سرانجام به کشته شدن این روزنامه‌نگار در ترکیه اعتراف کرده و اعلام کرد که وی پس از درگیری در کنسولگری این کشور کشته‌شده است.

0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید