This Is the World’s Best Restaurant for 2018

Osteria Francescana, a restaurant in Modena, Italy that serves innovative and artful Italian food, was named the world’s best restaurant on Monday.

This is the second time that the restaurant, led by Chef Massimo Bottura, has made the top of the annual World's 50 Best Restaurants list, chosen by the international organization of the same name.

El Celler de Can Roca, serving traditional Catalonian food by chefs and brothers Joan, Josep, and Jordi Roca in Girona, Spain, was the runner up. In third place was Mirazur, which serves French-Riviera-inspired food under Chef Mauro Colagreco, in Menton, France.

All winners were published and tagged on The World's 50 Best's Twitter page.

In 2017, Eleven Madison Park in New York City reigned supreme, followed by Osteria Francescana and El Celler de Can Roca.

SingleThread, a farm-to-table restaurant focusing on preserving the flavors of in-season produce grown on the restaurant's farm, won the 2018 Miele One To Watch Award for up and coming restaurants that will likely make the top 50 in the coming years (it placed 91st overall this time around). The restaurant, farm, and inn in Healdsburg, Calif. is run by married couple Katina and Kyle Connaughton.

The Chefs' Choice Award this year went to Dan Barber, the chef and co-owner of Blue Hill and Blue Hill at Stone Barns (No. 12) in New York City and Westchester County, NY., respectively. This award is given to the chef with the most votes from his or her peers.

2018's Best Pastry Chef went to C?dric Grolet of Paris’ Meurice. Most Sustainable Restaurant Award went to Azurmendi in Larrabetzu, Spain and the Art of Hospitality Award, honoring outstanding service and front-of-house teams, went to Geranium in Copenhagen. At No. 18, Disfrutar of Barcelona received the Highest New Entry Award for 2018. Peru's Gaston Acurio won the Diner's Club Lifetime Achievement Award.

The World's 50 Best Restaurants list is not known for its gender parity. Last year, only three of the top 50 restaurants had women at the helm, and all of them ran the kitchen alongside a man.

Controversially, a Best Female Chef award given each year. This year's recipient was Clare Smyth, owner of Core by Clare Smyth, and the first and only woman chef to run a restaurant with three Michelin-stars in the U.K.. Her restaurant did not crack the top 100 this year.

In her acceptance speech for Best Female Chef, Smyth said she doesn’t know why there aren't more women in the industry, but that it is necessary to remove barriers to "make a more human workplace for both men and women."

The World's 50 Best Restaurants also lacks geographic diversity. According to Eater's data from 2016, over 50% of the restaurants were European. This year, all of the top three restaurants were European.

In 2017, the list included no restaurants in Africa, the Middle East and India.

This year, awards were given to The Test Kitchen (No. 50) for Best Restaurant in Africa, Central (No. 6) for Best Restaurant in South America, Gaggan (No. 5) for Best Restaurant in Asia, Eleven Madison Park (No. 4) for Best Restaurant in North America, and Attica (No. 20) for Best Restaurant in Australasia.

0
جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید